Mina Anki-inställningar

Anki kommer med förinställda inställningar. Det kan vara bra att ändra på vissa för att optimera din egen inlärning. Nedan är bilder som visar vilka inställningar jag har just nu. Dessa har jag fått genom att läsa på om vad varje inställning gör och därefter provat mig fram vad som funkar bäst för mig. Se gärna videon av AnKing längst ner för djupare information om varje inställning.

De inställningar jag har ändrat på har en pil i en cirkel åt höger bredvid sig.

En annan inställning som jag tycker är bra är ”Show new cards after reviews” som man hittar på Scheduling under generella inställningar i Anki. Jag tycker det är viktigare att man får sina reviews gjorda varje dag innan man börjar plugga på nya kort.

Detta är en video av AnKing där de beskriver alla inställningar i Anki.

/Elliot


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *