Kursportfölj

Här nedan hittar du godkända exempel på några av kursens skriftliga inlämningsuppgifter. Tänk på att inte plagiera.

Vill du lägga upp din inlämningsuppgift som ett exempel här? Kontakta oss på info@lundalakare.se

Referat av vetenskaplig kontrovers


6 Replies to “Kursportfölj”

 1. Anonym

  Hur seriöst brukar den vetenskapliga kontroversen bedömas? Det känns som att de skrämt upp oss oproportionerligt mycket. Uppgiftens instruktioner är rätt flummiga och det är svårt att veta vad de faktiskt vill att man ska skriva.

  • Albin Robertsson

   När jag gick kursen var det inte särskilt hårt bedömt, de flesta blev godkända och det var vid underkännande lätt att komplettera. Upplevde det som lätt att bli skrämd av det vetenskapliga språket på T2 eftersom jag inte förstod allt och var ovan med det, men man behöver inte heller förstå allt som står i studierna för att klara uppgifterna. Du behöver inte förstå vad alla statiska test, förkortningar och metoder innebär, bara kunna återge vilka som använts, vilket alltid går att hitta i studien. Se till exempel min godkända version här på sidan som skrivit av bitar från metoddelarna i studien och använt många ord för att säga ungefär ”De gjorde olika saker och fick olika svar”. Meningen är inte att alla ska vara färdiga forskare T2!

   Med reservation för att saker kan ha förändrats sen jag gick kursen (tror inte det) så skulle jag inte oroa mig för uppgiften och undvika att lägga mycket tid på den! / Albin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *