Samarbete med SLF Student Lund

Vi är glada i Lundalärare att ha påbörjat ett samarbete med Sveriges läkarförbund för studenter (SLF Student) i Lund! SLF Student Lund ser det som största uppgift att bevaka dina intressen som läkarstudent. Dessutom arbetar vi för att säkerställa att dina rättigheter på arbetsmarknaden och inom forskningsverksamheten tillgodoses.

Vad gör SLF Student Lund?

SLF Student Lund hjälper dig i frågor såsom AT, BT, praktik, studiefrågor med mera.

SLF Student Lund arbetar aktivt för att försäkra oss om att dina intressen som läkarstudent tillvaratas både på och utanför universitetet. Vi finns här för att lyssna på dina behov och kämpa för förbättringar som gynnar hela läkarstudentgemenskapen.

Genom SLF Student Lund får du möjlighet att träffa andra läkarstudenter, utbyta erfarenheter och skapa kontakter som kan vara ovärderliga för din framtida karriär.

Bli Medlem i SLF Student Lund

Som medlem i SLF Student får du tillgång till olika medlemsförmåner, exempelvis gratis namnskylt att använda under kliniska terminer, rabatt på läkartidningen, tips och råd inför lönesamtal, semesterboenden och mycket mer.

För mer information och för att bli medlem, besök SLF Student Lunds hemsida på denna länk eller på deras Facebook sida på denna länk.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *